Commissie 2018

 

Voorzitter:
Roeben Babadzjanjan

Roeben Babadzjanjan (24), voorzitter van het Actuariaat Congres 2018, zit in de laatste fase van de opleiding Econometrie. Zijn taak is om de commissie te sturen en ervoor te zorgen dat het congres weer een groot succes wordt! Verder is Roeben actief als werkstudent bij een actuarieel advies bureau en wilt hij een geweldige data-analist worden.

Coördinator:
Noah Cnossen

Noah Cnossen (20) is derdejaars bachelorstudent Econometrie. Noah was afgelopen jaar de penningmeester van de VSAE en was hiermee de schakel tussen het bestuur en de commissie. Na haar bestuursjaar heeft Noah zich nog volop ingezet om dit congres een groot succes te laten worden.

Commissieleden :    

Sprekers:
Sanne van Gellekom       

       

Sanne van Gellekom (20) zit nu in haar derde jaar van de BSc Actuariële Wetenschappen. Met grote interesse voor het vak vervult zij de sprekersfunctie voor de Actuariaatcongrescommissie, wat alweer haar vierde commissie is bij de VSAE. Ze hoopt niet alleen organisatorische, maar ook inhoudelijke kennis op te doen. Sanne is nu ook de voorzitter van het VSAE bestuur 2018. Zo begint ze haar pad naar het zijn van een uitstekende actuaris.

Acquisitie:
Reinier Cordemeyer

Reinier Cordemeyer (22) heeft zijn bachelor Econometrie en Operationele Research vorig jaar afgerond aan de UvA. Reinier is samen met Marleen Tuijl  verantwoordelijk voor de acquisitie van het Actuariaatcongres 2018. Hierbij halen wij sponsoren binnen en treden wij op als contactpersoon tussen de bedrijven en de commissie. Reinier zit nu ook in het VSAE bestuur 2018 en is verantwoordelijk voor de Commerciële zaken. Met deze interessante ervaring hoopt Reinier zijn horizon te verbreden! 

 

Marleen Tuyl

Marleen Tuyl (22) zit nu in haar derde jaar van de bachelor Econometrie aan de Universiteit van Amsterdam. Samen met Reinier Cordemeyer is zij verantwoordelijk voor de acquisitie van het congres. Naast het organiseren van het Actuariaatcongres is Marleen dagelijks druk bezig met stichting MARA. Deze stichting zet zich in voor vluchtelingen in het oosten van Europa. 

Magazine & locatie:
Teska Vaessen 

Teska Vaessen (20) is momenteel derdejaars bachelorstudent Econometrie. Dit is al haar vijfde commissie binnen de VSAE en hoopt hiermee ervaring op te doen met het organiseren van een groot evenement. Ze is verantwoordelijk voor de prachtige locatie. Bovendien verzorgt ze samen met Eefje het magazine.  Teska Vaessen zit nu in het VSAE bestuur 2018 en is verantwoordelijk voor de Interne Zaken en Marketing. 

Magazine & website:
Eefje Roelfsema

Eefje Roelfsema (20) is ook derdejaars bachelor student Econometrie aan de Universiteit van Amsterdam. Binnen de commissie is zij aangesteld voor de website, als penningmeester en is zij samen met Teska verantwoordelijk voor het magazine. Eefje hoopt ervaring op te doen met het organiseren van een belangrijk evenement en dat het Actuariaatcongres 2018 weer even succesvol wordt als voorgaande jaren.

 

 

Meer informatie

> Contact

> Sitemap

> Disclaimer

Zoeken