Inschrijving Bezoekers

De inschrijvingen voor het Actuariaatcongres op 6 maart 2018 zijn gesloten, nieuwe aanmeldingen kunnen niet meer worden verwerkt. 

 

Persoonlijke gegevens
Geslacht: Vrouw Man
Voorletters:
Voornaam:
Tussenvoegsels:
Achternaam:
Straat:
Huisnummer:
Toevoeging:
Postcode:
Plaats:
Land:
Telefoon:
Mobiel:
E-mail:
E-mail (nogmaals):
Rekeningnummer:
BIC:
Automatische incasso toestaan:
Gegevens deelnemer
Ik ben: 
Bedrijf: 
Betaalgegevens
Ik betaal via: 
Naam of bedrijfsnaam: 
Factuuradres: 
Postcode en stad: 
Kostenplaats: Indien niet van toepassing, vul '-' in.
Kostenplaats: Indien niet van toepassing, vul '-' in.

Voorwaarden

Na het accepteren van deze voorwaarden gaat uw als deelnemer aan het Actuariaatcongres 2018 akkoord met de voorwaarden zoals beschreven hieronder:

Artikel 1 Betaling

Bij betaling per automatische incasso:

Bij deze geef ik de studievereniging voor studenten Actuariaat, Econometrie en Operationele Reserach ("VSAE") het recht om éénmalig het inschrijfgeld van mijn rekening af te schrijven. Dit inschrijfgeld bedraagt € 0 voor studenten en fulltime docenten, € 55 voor Aemas studenten en andere parttime studenten, € 247,50 voor alumni en parttime docenten, € 220 voor werknemers van een sponsorend bedrijf en € 302,50 voor alle overige deelnemers. Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

Bij betaling per factuur naar mijn werkgever:

Bij deze garandeer ik dat mijn werkgever de factuur binnen de termijn van 30 dagen betaalt. Dit inschrijfgeld bedraagt € 0 voor studenten en fulltime docenten, € 55 voor Aemas studenten en andere parttime studenten, € 247,50 voor alumni en parttime docenten, € 220 voor werknemers van een sponsorend bedrijf en € 302,50 voor alle overige deelnemers. Indien mijn werkgever dit toch niet betaald, zal ik zelf na ontvangst van de persoonlijke factuur het openstaande bedrag betalen. Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

Bij betaling per persoonlijke factuur:

Ik zal binnen 30 dagen na ontvangst van de factuur het openstaande bedrag betalen. Dit inschrijfgeld bedraagt € 0 voor studenten en fulltime docenten, € 55 voor Aemas studenten en andere parttime studenten, € 247,50 voor alumni en parttime docenten, € 220 voor werknemers van een sponsorend bedrijf en € 302,50 voor alle overige deelnemers. Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

-----------------------------------------------------------

Alle automatische incasso’s voor Actuariaatcongres 2018 zullen medio maart 2018 afgeschreven worden van het bij de VSAE bekende rekeningnummer, het kan zijn dat door verwerkingsperiodes van de bank deze afschrijving een aantal dagen vertraagd zullen zijn.

Alle incasso’s van de VSAE worden uitgevoerd door de rekening met IBAN nummer NL 36 INGB 0005 0621 90 tnv VER STUD ACTUARIAAT + ECONOMETRIE. Incasso’s kunnen tot 30 dagen na de incassodatum worden gestorneerd.

 

Artikel 2 Persoonsgegevens

De VSAE zal alle gegevens die via dit formulier zijn ingevuld uitsluitend gebruiken voor het Actuariaatcongres. Deze gegevens zullen in ieder geval gebruikt worden voor naambadges, kortingen en betaling van het Actuariaatcongres.

Validatie
Code: code *

Meer informatie

> Contact

> Sitemap

> Disclaimer

Zoeken